Meny för lajvet

Matordning för Häxorna på Ästad

Maten är låglaktos, lakto-ovovegetarisk, säsongsanpassad och i möjligaste mån fri från jordnötter, nötter och mandel. Där ekonomiskt utrymme finns väljs ekologiska och rättvisemärkta alternativ och om möjligt från lokala producenter. Deltagare behöver inte ta med matsaker. Deltagare uppmuntras att ta med något att äta om de vet med sig att de kan ha svårt för viss typ av mat eller att de kan ha svårt för att hoppa över ett mål. Måltidsordningen är preliminär och ändringar kan komma att ske. Kontakta Agnes Hulthén ifall du har någon allergi som gör att du behöver ha anpassning av kosten.

Agnes nås via Facebook, på mobil 0705617341 och på e-post agnes.hulthen@ryberg.st (Ja, ändelsen är skum och inte se, det ska vara så 🙂 )

 

Fredag

12.00 – 13.00

Lunch
Intas off mellan förbedelserna och workshops. Det blir buffé, förmodligen med inspiration från mellanöstern.

 

17.00 – 18.00

Middag 

Ugnsomelett med svampstuvning

 

20.00 – 21.00

Kvällsfika
Nyponsoppa
Skorpor
Margarin
Morotsmarmelad eller motsvarande

 

Lördag

8.00 – 9.00

Frukost
Gröt, mjölk och äpplemos
Ostsmörgås

10.30 – 11.00

elvakaffe (eller te)
Någon form av kaffebröd
Äpple

12.00  – 13.00

Hämtning av matpaket öppnar. Fint folk får serverat.

1 kokt ägg
1 morot
1 bit ost
1 bit bröd
1 klick margarin
1 bit ugsnpannkaka, pannkaka eller plättar
½ äpple

14.30-15.00

trekaffe (eller te)
Någon form av kaffebröd
Äpple

 

17.00 – 18.00

Kvällsmat
“Shepards pie” Vegetarisk färs med potatismostäcke
Rivna morötter och vitkål med russin

 

20.00 – 21.00

Kvällsfika
Nyponsoppa
Skorpor
Margarin
Morotsmarmelad eller motsvarande

 

Söndag

 

8.00 – 9.00

Lätt frukost
Gröt, mjölk och äpplemos
Ostsmörgås

 

10.30 Förmiddagskaffe (eller te)

Någon form av kaffebröd
Äpple
Någon gång mellan 12 och 13.00
Lunch serveras off. Det blir förmodligen pizza.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.