Villhöver – April

Ibland suktar jag efter prylar, jag letar efter rätt sak med de rätta egenskaperna, gör research och frågar vänner. Ibland gör en vän efterforskningar åt mig inom ramarna satta av mig för att kunna göra en rekommendation om vad jag borde lägga mina pengar på.
Det slutar inte alltid med ett köp. Ibland glömmer jag vad det var jag ville ha, ibland går tiden då jag hade behövt den över.
Men jag tycker det är kul att se andras önskeinköp också. Inlägget är inte sponsrat på något sätt utan jag visar bara mina prylar för att jag vill se era.

En Boya trådlös mick för streaming.

Någon sorts mobil router med ok batteritid för när jag har ett läger i skogen med sämre mobiltäckning.

En vanlig tripod för kamera och min mobilbur, då jag har en från 70-talet från Björk å Frihet och ett billigt felköp.

En ofodrad anorak i bommullscanvas som vaxas. Av någon anledning verkar bomullen ha ersats av borstad polyester? Många av de jackor jag gillar är aldeles för dyra för mig. Materialet önskar jag mig då jag eldar så mycket.

En AC-adaptor till min Canon EOS50 så att jag kan ha den löpande som streaming-kamera.

En löparryggsäck med både plats för vattenblåsa, snacks och löparjacka/extra strumpor.

En Babboe Big E lådcykel (eldriven) eller en Christiania för att kunna hämta upp nåt barn nån gång ibland eller köra mina prylar i.

Så vad längtar du efter? Något du vill köpa men tycker är för dyrt, eller som du avvaktar med att köpa i väntan på att ekonomin ska stabilisera sig eller för att se om du kommer fortsätta med din nya passion? Har du några tips på mina önskemål?

Jag i Sebastians lånade Gorka-jacka. Lik det jag vill ha.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.